Usein kysytyt kysymykset

Paljonko toimitus maksaa?

Toimituskulut määräytyy painon mukaan ja näet netilausvaiheessa toimitustapaa valitessasi.

Toimitusmaksu on alk. 4,90 € ja yli 100 € tilauksissa toimitusmaksu on 0 €.

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tuote lähtee toimitukseen. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka maksutapa on hyväksytty, ja jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen.

Kuljetusyhtiön seurannassa paketti näkyy 1-3 päivän sisällä tilauksen käsittelystä.

Kuinka voin seurata lähetykseni etenemistä?

Saat automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilaus on käsitelty meillä ja toimitettu kuljetusyhtiön kuljetettavaksi. Viestissä saat lähetyksen seurantakoodin, jonka avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä.

Voinko varata kotiinkuljetukselle tietyn ajan?

Kuljetusyhtiö ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta sopiakseen toimitusajan kanssasi.

Mikäli toivottu kotiinkuljetuspäivä on pidemmän ajan kuluttua, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja siirrämme tilauksen toimitusaikaa eteenpäin. Huomaathan, että voimme siirtää toimitusaikaa korkeintaan kuukaudella eteenpäin.

En ehtinyt noutaa tilaustani noutopisteestä, mitä nyt?

Posti ja Matkahuolto säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Voit halutessasi ostaa paketille lisää säilytysaikaa suoraan Postin seurantalinkin kautta.

Noutamattomat tilaukset palautetaan automaattisesti lähettäjälle noutoajan umpeuduttua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli pakettisi on palautunut. Huomaathan, että noutamaton paketti ei ole peruutus.

Mitkä maksutavat Sekatavaratukussa toimii?

Yhdessä Paytrailin kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja: kotimaiset verkkopankit (Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken), Mobiililompakot MobilePay, Pivo ja Siirto, yleisimmät pankki- ja luottokortit (Visa, Visa Electron ja Mastercard) ja lasku- ja osamaksu.

Miten palautus onnistuu?

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusoikeus ei koske tehtyjä/sävytettyjä maaleja tai tuotteita. Sopimusehtojen vastaisesta palautuksesta joka koskee sävytettyjä/tehtyjä maaleja veloitamme asiakkaalta tuotteen hinnan. Ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi palautuksen yksityiskohdista.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Rahojen palautus tapahtuu sen jälkeen kun olemme saaneet palautuksen ja todenneet sen olevan kaikin puolin kunnossa. Rahat palautetaan käyttämällä vastaavaa maksutapaa, jolla ostos on alunperin tehty.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena asiakaspalveluumme tutkittavaksi. Kysy asiakaspalvelusta tarkemmat ohjeet. Mikäli virhe on toimittajan, toimitamme uuden tai hyvitämme toimituksen.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Noutamaton paketti ei ole palautus. Emme automaattisesti lähetä pakettia uudestaan emmekä hyvitä ostosta. Mikäli pakettisi palautui otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

Noutamaton paketti ei ole palautus. Emme automaattisesti lähetä pakettia uudestaan emmekä hyvitä ostosta. Mikäli pakettisi palautui otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.