Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hintoihimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

 

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

 

Toimitusmaksu

Toimitusmaksut alkaen 4,90€/tilaus. Tilausten toimituskulut 

 määräytyvät painon mukaan ja päivittyvät kassalla.

Toimitusaika

Tavallinen toimitusaika on 4-8arkipäivää.

Jos tuote ei toimitus ajan sisällä tule asiakkaalle saat rahat takaisin.

 

Tuotteen palautusoikeus

Tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 14 vuorokautta lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut paketin.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen, lähetämme korvaavan tuotteen heti kun palautettu tuote on saapunut meille. Asiakas vastaa palautuksen postimaksuista. 
Ohjeet vaihtoa tai palautusta varten tulee pyytää sähköpostitse: info@sekatavaratukku.com

 

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostitse asiakaspalveluumme ja voit palauttaa tuotteen ilman postikuluja annettujen ohjeiden mukaisesti. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Reklamaatiot tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

 

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

 

  • Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

  • Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

 

Kaikissa toimituksiin ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: info@sekatavaratukku.com